steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Nijmeegse singer-songwriter Lea Kliphuis en Amerikaanse Anthony D’Amato bij Real Roots Cafe Live

Zondagmiddag 28 oktober De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn

De uit Blairstown, New Jersey singer-songwriter Anthony D’Amato en de Nijmeegse singer-songwriter Lea Kliphuis geven zondagmiddag 28 oktober een double bill concert in Koffie & Eethuis De Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn.

Anthony D’Amato (meer dan 8 miljoen volgers op Spotify) schrijft zijn liedjes in de traditie van Woody Guthrie, Bruce Springsteen en Josh Ritter. Een volleerde verhalenverteller, met scherpe eigentijdse teksten, gedrenkt in tijdloze folkrock. D’Amato toert op dit moment met de Amerikaanse alt country band American Aquarium door Europa. Hij komt vanuit Berlijn en staat diezelfde avond nog in Keulen op het podium. Op de weg daar naartoe doet hij een Real Roots Cafe LIVE sessie.

Ook Lea Kliphuis maakt er geen geheim van beïnvloed te zijn door mensen als Lucinda Williams, Bruce Springsteen, Carole King en Ryan Adams. De Friese Nijmeegse schreef en zong onlangs nog samen in JW Roy’s single ´Keep It Simple´ en kreeg erg goede kritieken op haar laatste album The World Owes Me Nothing.

Real Roots Café is nu al meer dan twintig jaar een non-profit online muziekplatform dat zich richt op roots, folk, blues en countrymuziek. Het platform organiseert regelmatig Real Roots Cafe LIVE, muzieksessies in een kleine, intieme setting.

Tickets in de voorverkoop zijn € 10 p.p. Entree op de dag zelf bedraagt € 12,50. In verband met de verwachte opkomst en beperkt aantal zitplaatsen wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de website van Real Roots Cafe.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland