steun 3voor12
3voor12 Utrecht

De Komijnen zoekt nieuwe acts voor talentenshow tijdens de Zelfgemaakte Kerstmarkt

Laat je talent zien op het het kleinste pop-up podium van Utrecht

In het weekend van 15 en 16 december vindt in het centrum van Utrecht weer KNUS plaats, een midwinterfestival met markten, muziek, literatuur, en theater. Eigenzinnig podium De Komijnen presenteert op de zaterdag het kleinste pop-up podium van Utrecht op de Zelfgemaakte Kerstmarkt. Op dat podium organiseren ze de kleinste talentenjacht van Utrecht, en daarvoor zoeken ze nog acts.

De Komijnen presenteert elke derde donderdag van de maand een avond vol verrassende muziek, performances en voordrachten van gasten van divers pluimage in de Kargadoor. Ze noemen zichzelf wel het verrassings-ei onder de podia.

Daarnaast verschijnen de Komijnen graag op festivals, zoals nu op de Zelfgemaakte Kerstmarkt op de Mariaplaats (naast het Conservatorium). Wil jij komen optreden bij de Komijnen? Pak dan je kans en meld je aan voor hun talentenshow op het kleinste outdoor open podium van Utrecht. De leukste acts maken kans op een optreden tijdens de reguliere Komijnen-avond in de Kargadoor.

Er zijn drie shows van 12.00 tot 13.00 uur, van 14.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. Er staat een versterker en een microfoon en er is stroom. Je hoeft dus niet alles zelf mee te nemen. Verder zorgen De Komijnen voor warme drank, broodjes en gezelligheid. Aanmelden kan via helpdesk@dekomijnen.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht