3voor12 Radio dinsdag 12 februari 2019

Da vaginabroek van Janelle Monae, Billie Eilish live in Duitsland en de beste muziek voor je dinsdagdip

Hoe vet: Eva mag vandaag Billie Eilish interviewen! Alleen moest ze daarvoor wel helemaal naar Hamburg, Duitsland. Vanavond is ze dus helaas niet op tijd terug om op haar stoel in de studio plaats te nemen. Maar no worries: Sagid Carter zit klaar om 3voor12 Radio een avondje op te vangen! 

En het wordt het een bomvolle uitzending: Sagid belt met de Nederlandse designer van Janelle Monae's beroemde vaginabroek, die dit weekend nog op het podium stond bij de Grammys en nu verhuist naar de collectie van het Centraal Museum in Utrecht. Ook hoor je in het laatste uur zoals elke week de allerbeste tracks voor je dinsdagdip. En als je Eva té erg mist, niet getreurd: ze belt natuurlijk even in om te vertellen hoe het was met Billie, en ook doet ze verslag uit van Billie's show in Hamburg!

Het interview met Billie Eilish komt trouwens op maandag 18 februari online op 3voor12 als video, en is die avond te horen in 3voor12 Radio.

3voor12 Radio met Eva Koreman (maar vanavond met Sagid Carter!) hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12