Kempi opgepakt wegens mishandeling volgens Omroep Brabant

31-jarige man in Helmond gearresteerd, vuurwapen in beslag genomen

Omroep Brabant meldt dat rapper Kempi vandaag in zijn woning in Helmond is aangehouden wegens mishandeling. Hij zou zijn ex-vriendin met een pistool hebben bedreigd. 

Volgens de politie gaat het om een 31-jarige man, wiens adres bekend was vanwege eerdere meldingen van huiselijk geweld. De politie ontving meerdere meldingen over een vrouw die uit het raam van de woning hing en schreeuwde om hulp: 'Bel de politie! Bel de politie!' Politie Helmond wil nog geen namen noemen, maar meldde enkele details van de arrestatie in een bericht op hun Facebook-pagina. Kempi's management en advocaat leveren tot op heden geen commentaar.

Er is een video van de arrestatie online verschenen waarop de gearresteerde niet duidelijk herkenbaar is, maar anonieme ooggetuigen en buurtbewoners verklaren tegen Omroep Brabant dat het inderdaad om Kempi gaat. In de video wordt de aangehouden man door agenten tegen de grond gehouden, terwijl hij 'Ik stik! Ik stik!' roept.

Kempi is eerder in aanraking met Justitie gekomen. In 2013 werd hij tot 15 maanden celstraf veroordeeld voor mensenhandel; volgens de rechtbank was hij de loverboy van een 16-jarig meisje. Twee jaar later, in 2015, moest hij een jaar de gevangenis in wegens drugs- en wapenbezit.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12