3voor12 Gelderland

3voor12 Lokaal Draait met Cassandra Onck, 3000 PIECES en Natives Of The Crooked Cage

De beste muziek gekozen door de redacties van 3voor12 Lokaal. Update iedere 2e en 4e maandag

In de Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait kiezen de redacties van 3voor12 Lokaal elk drie nummers. Iedere tweede en vierde maandag van de maand is er een update. Voor deze editie heeft de redactie van 3voor12 Gelderland gekozen voor:

Cassandra Onck met 'Adem'
'Adem' is afkomstig van de ep Brokstukken van de Arnhemse zangeres en rapper Cassandra Onck. De ep bevat vier nieuwe Nederlandstalige songs met elementen uit hiphop, pop en elektronische muziek. Rode draad is hoe je om kunt gaan met verlies van iets waar je in gelooft. Afgelopen zomer was Onck voor het eerst te zien op Instagram met haar persoonlijke Top Notch Open Bars sessie.

3000 PIECES met 'Fool
De Nijmeegse hiphop en funkrock cross-over band 3000 PIECES was de Gelderse inzending voor de tweede editie van het 3voor12 Lokaal Online Festival begin mei 2020 en bracht recent hun nieuwe single uit. De band was finalist van de Roos van Nijmegen 2019, speelde in Paradiso en stond in het voorprogramma van Navarone in Doornroosje. Muzikaal is 3000 Pieces verwant aan Urban Dance Squad, The Red Hot Chili Peppers en The Sugarhill Gang.

Natives Of The Crooked Cage met 'The Mess You Need'
Het nieuwe Arnhems/Nijmeegse industrial New Wave collectief Natives Of The Crooked Cage heeft afgelopen week zijn tweede single 'The Mess You Need' uitgebracht. Het nummer is de opvolger van de debuutsingle 'My Sienna' die op 20 april uitkwam. 

Volg ook de tag van #3voor12LokaalDraait onder het artikel om meer over de gekozen nummers van andere redacties van 3voor12 Lokaal te lezen. 

Spotify-playlist 3voor12 Lokaal Draait

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12