3voor12 Rotterdam

Jaskelis nieuwe single 'Activate' is al meer dan 100.000 keer gestreamd

Jaskelis speelt op New Skool Rules (Bird, Perro, Station Hofplein, buitenpodium) van 17 tm 19 mei

Jaskelis heeft afscheid genomen als 'first lady' van het Rotterdamse label Hardheaderz. Daarna is ze druk bezig geweest met het ontdekken van haar sound. De Grote Prijs van Rotterdam winnares en Popronde-act komt nu met haar nieuwe single 'Activate', wat slechts het startschot is voor meer nummers dit jaar. Op 17 mei komt haar nieuwe single 'Forever' (producer: Reuben Isaac) uit. 

De zangeres is van Nigeriaanse, Finse en Nederlandse afkomst. Inmiddels heeft ze het eerste optreden in Finland gehad en staat ze op 25 mei op een festival waar 75.000 man komen. Op spotify is 'Activate' opgenomen in New Music Sweden, New Music Finland, New Music Norway en New Music Iceland'geplaatst.  Ook Spotify Nederland plaatst haar al een aantal weken in de “La Vida Loca’ met urban waar je op kan dansen. 

Ze speelt op New Skool Rules. Het festival voor de urban scene. Van 17 t/m 19 mei is het festival bij Bird, Perron, Station Hofplein en op een buiten podium. 

Jaskelis is ook begonnen met het droppen van #musicmonday video’s op haar instagram waarbij ze zelfgeschreven nummers opneemt en ook samenwerkt met andere artiesten. 

Haar vorige single 'Busy Body' heeft al meer dan 177.000 streams. De clip is internationaal opgepikt. 'Afrobeat' playlists nemen het nummer op. 'Afrika, met een Rotterdams randje" aldus Jaskelis. De clip is in samenwerking met het Afrika Museum en de Raaf Rotterdam. 

Youtube

Spotify

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12