3voor12 Utrecht

Talentontwikkelingstraject Made In Hilversum opent inschrijvingen

Gekozen talent krijgt onder meer coaching sessies, opnametijd, live shows en contacten

De Wisseloord Studios en De Vorstin hebben de tweede editie aangekondigd van hun talentontwikkelingstraject Made In Hilversum. Alle poptalenten uit Hilversum en omgeving (waaronder Utrecht) kunnen zich daar vanaf vandaag voor aanmelden. Een vakjury kiest uit de aanmeldingen één talent dat tijdens het traject de volledige ondersteuning krijgt van Wisseloord en De Vorstin. Die steun gaat van coaching sessies tot opnametijd, live shows en contacten met labels en publishers. Het Utrechtse Faradays was vorig jaar het eerste Made in Hilversum-talent.

De aanmeldingen voor Made In Hilversum sluiten op 20 februari 2020. Op donderdag 12 maart speelt een selectie uit de aanmeldingen voor een vakjury. Die kiezen daaruit één talent dat circa een jaar de volledige support krijgt.

Made in Hilversum is een samenwerking tussen Wisseloord Studios en Podium de Vorstin. Beide Hilversumse bedrijven willen met het project het levendige en culturele klimaat van media en muziek stimuleren. Wisseloord wil haar muzikale legacy en kennis inzetten voor talent en De Vorstin wenst een broedplek te zijn voor muzikanten. Samen streven ze ernaar te inspireren, te coachen en lokaal muzikaal talent te helpen in hun ontwikkeling. 

Aanmelden en meer informatie is te vinden op www.madeinhiversum.org.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12