3voor12 Friesland

Hooikoorts: Nieuwe namen Dokk'em Open Air

Plus een oproep voor harde bands uit de Noordelijke provincies

De gang qua boekingen zit er weer lekker in voor de organisatie van Dokk'em Open Air. Na een sabbatical blijken de mensen achter het festival het binnentrekken van goede metalacts nog niet te zijn verleerd. In de mailbox verschijnt deze ochtend het persbericht met een serie nieuwe namen die bevestigd zijn voor de line-up van het festival.

Te beginnen met de band die gisteravond nog in Neushoorn het podium maximaal benutte met het negen man/vrouw-koppige MaYaN. De Zweedse death/thrashband Darkane verzorgt een speciale 'Rusted Angel'-show en verder zijn Enforcer, Evil Invaders en For I Am King toegevoegd aan de poster.

OPROEP LOKAAL TALENT:
Maak je samen met je vrienden een lekkere bak herrie en zijn jullie gestationeerd in Friesland, Groningen of Drenthe? Dan is dit wellicht dé kans om als opener geboekt te worden op het podium van Dokk'em Open Air 2019. Bands kunnen zich aanmelden door een bandbio en een linkje naar hun muziek vóór 17 februari te e-mailen naar mijnband@dokkemopenair.nl. Begin maart wordt de uitslag bekend gemaakt.  

Een passe-partout voor twee dagen festival kost €49,- inclusief servicekosten. Dagkaarten voor de vrijdag of zaterdag zijn ook los verkrijgbaar voor €32,50,- inclusief servicekosten. Tickets voor Dokk’em Open Air zijn verkrijgbaar via de website www.dokkemopenair.eu.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12