3voor12 Gelderland

Zaterdag 23 november start kaartverkoop 24ste Zwarte Cross

Laatste editie met festivaldirectrice Tante Rikie aan het roer

De voorverkoop voor de Zwarte Cross 2020 begint op zaterdag 23 november om 11:00 uur. Tante Rikie zal dit jaar voor het laatst in haar rol als festivaldirectrice actief zijn op de Zwarte Cross. De campingcapaciteit is verhoogt van 26.500 naar 30.000 bezoekers.

Tante Rikie: "Ik vind de start van de voorverkoop altijd een superspannende dag. Er is namelijk nog niets van het programma bekendgemaakt. Ze bestellen hun tickets dus enkel op ervaringen van de afgelopen jaren. Daarom wacht ik rustig en nederig af hoe het komende zaterdag allemaal gaat uitpakken."

Thema Zwarte Cross 2020: ‘Jullie kunnen het!’  
Met dit thema wil Tante Rikie aangeven dat de bezoekers, ook zonder Tante Rikie aan het roer, een mooi feest kunnen maken.

Camping 18+ 
Komend jaar kunnen bezoekers onder de 18 jaar oud geen campingbandje meer bemachtigen. De beweegredenen om geen minderjarigen meer toe te laten op de campings hebben betrekking tot het vervullen van de zorgplicht en de daarbij behorende aansprakelijkheden.

De organisatie begrijpt de teleurstelling bij een groep jonge Zwarte Crossers uiteraard volkomen maar hoopt ook van harte op begrip voor deze keuze. De Zwarte Cross is en blijft verder natuurlijk een feest voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht, geur, kleur en seksuele voorkeur.

Alle crossklassen vol
Alle crossklassen waren in mum van tijd volgeboekt. In totaal gaan er tijdens de Zwarte Cross zo'n 480 deelnemers over de baan. Naast de ludieke cross is ook topsport vertegenwoordigd. De finale van de Dutch Masters of Motocross wordt net als afgelopen zomer verreden in Lichtenvoorde.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12