steun 3voor12
3voor12 Noord-Holland

Ruige rock-'n-roll op Sleazefest

Keihard feestvieren op het strand

Ooit begonnen als een uit de hand gelopen barbecue, nu één van de grootste rock-’n-roll feesten van Nederland. De volgende editie van het halfjaarlijkse festival Sleazefest vindt plaats op 7 juli en het is niet zomaar een editie: trek die zwembroeken en bikini’s maar alvast uit de kast want dit jaar kun je uit je plaat gaan op het strand van IJmuiden!

Springen tot je erbij neervalt, losgaan op scheurende gitaren, de ruige pits in tot je niet meer kunt, op Sleazefest kan het allemaal. Eerdere edities waren niet vies van strippers, dildo’s op het podium en tatoeëer sessies die op de rekening van de organisator kwamen te staan. Ook de volgende editie belooft weer een ruige, zweterige en legendarische editie te worden met onder andere rockabilly, garagepunk, beat, trash, lo-fi punk en niet te vergeten sexy exotica op de programmering.

Er mag gezwommen en gedanst worden tot de zon op komt, er mag keihard gebeukt en gestampt worden en er mag gechild en geafterd worden in de duinen. Je kunt feestvieren bij onder andere The Cavemen, Iguana Death Cult en Ploegendienst terwijl je ook nog eens wordt vermaakt met vuurwerk en er een echte Pussy-bar aanwezig is… Het wilde cocktailduo Bloody Good Mary’s is ook weer van de partij om iedereen blij te maken met overheerlijke cocktails dus haast je naar het strand de 7e!

Er bestaat trouwens ook de mogelijkheid voor het kopen van een combi-ticket voor Sleazefest op 7 juli en Kliko Fest op 14 juli als je twee weken achter elkaar wil feesten. Tickets vindt je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Noord-Holland