3voor12 Breda

Nieuwe single en video van At First: 'For What It's Worth'

Band laat zien toe te werken naar het eerste album

Vandaag verschijnt ‘For What’s Worth’, de tweede single en video van het aankomende debuutalbum ‘Deadline’ van At First. De videoclip laat het opnameproces zien van het album,dat volledig in eigen productie opgenomen en geproduceerd wordt. At First: “Waar de vorige single ‘Samsara’ vooral gericht was op het individu, is ‘For What It’s Worth’ meer gericht op de maatschappij."

Lead-zangeres Jamie Jochems: “We leven in een tijd waar een duidelijk kantelpunt te zien is. Een tijd waarin onze toekomst niet zo zeker is als de toekomst van voorgaande generaties. Een tijd waarin we zelf moeten investeren in onze toekomst, waar zeker enige druk bij komt kijken. In onze nieuwe single ‘For What It’s Worth’ stellen we de vraag wat nou echt van waarde is. Gaan we problemen vooruit schuiven naar de volgende generatie of gaan we investeren in onze toekomst?’

Op 1 februari 2020 brengt At First haar debuutalbum voor het eerst live ten gehore in Mezz Breda, waarbij ze bijgestaan zullen worden door Pandora’s Key. De nieuwe singles zijn al te beluisteren op alle grote streamingdiensten.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12