3voor12 Den Haag

Parkpop: 2018: Bløf

Meezingen met de mannen uit Zeeland

De afsluiter van Parkpop 2018 zijn de Zeeuwse mannen van Bløf. Met een heftige lichtshow en een decor waar niet op bespaard is, zijn de mannen er duidelijk ‘klaar voor’. De klassiekers van de band komen allen voorbij. ‘Harder dan ik hebben kan’, ‘Hier’, ‘Alles is liefde’ en nog veel hits worden stuk voor stuk meegezongen maar ook bij het nieuwere materiaal zoals ‘Wereld van verschil’ is het publiek niet stil.

Er zijn meer mooie steden achter de duinen en met die gedachte wordt ‘Aan de Kust’ woord voor woord meegezongen door het immense publiek. Tijdens de set kan Pascal met een gerust hart de microfoon laten voor wat het is want het koor dat het publiek vormt, zingt hard genoeg mee. Tijd voor romantiek is er bij ‘Omarm Me’ waarbij de mannen even de stembanden laten rusten en is het aan de vrouwen om hun hart en ziel in het refrein te stoppen. Het Zeeuwse viertal neemt het goede voorbeeld want de rest van het nummer vallen de mannen ook in en vormt het publiek weer dat mooie koor. De stembanden zijn goed opgewarmd en zelfs bij covers ‘Iedereen is van de wereld’ en ‘Papa was a rolling stone’ geniet het publiek zichtbaar mee, maar waarom covers? Met die enorme catalogus van de band. 

Het moment: Uiteraard dat de band uit Zeeland ‘Oh oh Den Haag’ speelt, dat doet het altijd goed.... dat wisten Frans Bauer en Chris Martin ook al. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12