3voor12 Noord-Holland

Club Pussycat bij Podium Victorie

3 toffe bandjes voordat ze het grote podium gaan beklimmen

Donderdagavond 4 april geeft podium Victorie je de kans om drie artiesten die aan het doorbreken zijn, te zien in de intieme setting van hun kleine zaal. Het is misschien wel een van de laatste keren dat deze bands en artiesten in zo’n intieme setting als de kleine zaal van de Victorie samen spelen aangezien er voor de meeste artiesten zowel een tour als het festival seizoen voor de deur staan en de artiesten alle drie flink aan het doorbreken zijn.

Zo won de nederpop-band Wies in 2018 de Amsterdamse popprijs. De band bestaat nog maar kort maar stonden afgelopen jaar al in de Melkweg, Tivoli en Paradiso. Ze omschrijven zichzelf als de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het raggende organische. Ramses Shaffie meets Alt-j of Spinvis meets Black keys.

The Visual, opgericht door Anna van Rij, releasede afgelopen maandag hun nieuwe album Moments Of Being in de Bitterzoet. Melancholische, elektronische maar ook akoestische muziek met ballads. Voordat ze straks aan hun tour, die ze deels met Von Common samen doen, beginnen zullen ze de kleine zaal van Victorie betoveren.

Evil Empire Orchestra maakt een mix van psychedelisch, soul, jazz en garage funk. Met hun debuut EP speelden ze al bij de wereld draait door en begin maart verscheen het debuutalbum ‘Start a Fire’ waar ze nu mee touren door zowel Belgie, Zwitserland én Nederland.

Kijk hier voor meer informatie en tickets

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12