steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Arnhemse danceorganisaties slaan handen ineen

Eerste 10 namen voor festival ’10 jaar Luxor Love’

Van 12 uur ’s middags op 8 september tot twee uur ’s middags op 9 september zijn de meest succesvolle Arnhemse dance- en R&B/hiphopcollectieven in één groot totaalprogramma te ervaren op ’10 jaar Luxor Love’, het verjaardagsfestival van Luxor Live.

8Bahn, Watermeloen, Knock on Wood, GAPS, Au Moins, Juxtapose, Work Them, Moonshine, Abstract en Overstuur doen mee aan dit festivalexperiment. ‘Voor alle partijen is Luxor Live de thuisbasis, maar nog nooit waren ze te zien op één festival. Het vliegt ook echt alle kanten op, van R&B en hiphop tot house, disco, techno, drum&bass, afro en minimal. Het speelt zich allemaal af in één zaal, maar elke paar uur zal het op audiovisueel vlak weer compleet anders zijn’, aldus Luxor Live programmeur Niels Leferink. Naast de dance- en hiphopcollectieven staan er uiteraard ook bands op het ’10 jaar Luxor Love’ festivalprogramma, deze aankondigingen volgen op 1 augustus.

Door alle Arnhemse danceorganisaties te programmeren op het eigen verjaardagsfestival hoopt de festivalorganisatie een zo divers mogelijk publiek binnen te krijgen. ‘We willen onze bezoekers zoveel mogelijk verschillende muzikale smaakjes laten proeven’, aldus directeur Stefan Rebergen.

Toegangskaarten voor het verjaardagsfestival ’10 jaar Luxor Love’ zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa op 8 en 9 september en kosten 10 euro.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland