steun 3voor12
3voor12 Utrecht

Vic Willems zegt precies wat hij wilde zeggen in ‘We Hebben Nog Even’

Animatie video gemaakt door Moon Moon Moon’s Mark Lohmann

Doe Wat Je Leuk Vindt is de titel van de Vic Willems’ eind augustus verschenen EP, en ook de eerste zin van zijn nieuwe video ‘We Hebben Nog Even’ die vandaag uitkwam. “‘We Hebben Nog Even’ is wel lekker anders”, legde hij in augustus aan ons uit. “Het is meer een pianonummer. Ik heb in dat nummer precies gezegd wat ik wilde zeggen. En voor de EP wordt het dan gespeeld op een mooie vleugel in een mooie studio die alle kraakjes opvangt. Dus daar ben ik erg enthousiast over.”

Tegen Pinguin Radio vertelde Willems vandaag over de tekst van het nummer: “Het is geen geheim, maar is ook niet makkelijk om over te praten: mijn moeder lijdt aan uitgezaaide borstkanker. Omdat ik nooit zo goed ben in dingen in het normale leven zeggen, maar dat in liedjes toch beter lijkt te lukken, schreef ik een nummer voor haar. Niet over hoe zwaar en hoe kut het allemaal is, maar over hoe ze daar, ondanks alles, op zo’n dappere en inspirerende manier mee om weet te gaan. Doen wat je leuk vindt is zoveel makkelijker als je iemand hebt die laat zien hoe het moet.”

De video bij ‘We Hebben Nog Even’ is gemaakt door Mark Lohmann van Moon Moon Moon, die eerder al clips maakte voor zijn eigen band en voor Robin Kester.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht