3voor12 Gelderland

Valice start crowdfundingcampagne voor debuutalbum

Verschillende tegenprestaties voor donateurs

Valice, band met Achterhoekse roots en winnaar van de Achterhoekse Band Competitie 2017, is een crowdfundingcampagne gestart voor hun debuutalbum op platform voordekunst.nl.

De nummers die de band de laatste tijd al vaak live heeft gespeeld, zijn bijgeslepen voor de albumopnames. Die zijn in volle gang. Op voordekunst.nl is Valice gestart met een crowdfundcampagne voor de laatste loodjes: het mixen, masteren en natuurlijk de cd zelf.

Voor je steun krijg je de cd, maar de band heeft nog meer tegenprestaties in petto, zoals het album + mok + lyric book of een persoonlijk bedankliedje. Het album zal eind mei verschijnen. Wil je de band ook steunen? Ga dan naar hun campagnepagina op voordekunst!

Valice, band met Achterhoekse roots, speelt eclectische indiepop. Kort na haar oprichting won de band al snel diverse bandwedstrijden, waaronder de Achterhoekse Band Competitie. Studiotijd bij Silvox Studios was onderdeel van het prijzenpakket en ook mocht de band als winnaar van de Achterhoekse Band Competitie openen op Huntenpop.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12