S10 laat het stormen in indrukwekkende videoclip

Jonge hiphop-artiest met nieuw nummer naar Song van het Jaar-festival

‘Het stormt om mij heen, stoort om mij heen’, zingt Stien den Hollander aka S10 op haar sterke nieuwe single ‘Storm’. Kijk hiernaast voor het eerst de indrukwekkende bijbehorende videoclip van de hiphop-artiest uit Hoorn. ‘Sinds een kleine Stien was ik bang voor het weer’, vertelt ze erover. ‘Aan mijn moeder vroeg ik altijd: “Is het grote wind of kleine wind?” Als het grote wind was, dan durfde ik niet naar buiten. Ik heb daarnaast altijd het gevoel: als het niet heel lekker met me gaat, of als ik in paniek ben, dan voelt het alsof er een glitch om me heen is die mij afzondert van normaal doen.’

In een eerder interview met 3voor12 vertelde S10 al hoe ze wordt geplaagd door stemmen in haar hoofd, hoe ze in een psychiatrisch hotel haar nummer 'FunX Hitje' opnam en hoe ze ooit zeventien uur in de isoleercel zat nadat ze zelfmoord probeerde te plegen. In de video voor ‘Storm’ worden psychose en hallucinaties op een bloedstollend mooie manier verbeeld.

S10 speelt vanavond op het Song van het Jaar-festival in TivoliVredenburg en begin volgend jaar ook op Eurosonic Noorderslag in Groningen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12