Drake niet op podium bij afterparty in Club Air

Honderden fans gedupeerd

Pijnlijk nieuws: Drake liet zijn gezicht gisternacht niet zien op het podium bij de afterparty die hij hostte in de Amsterdamse Club Air. Drake cancelde eerder al een derde Ziggo Dome-show, maar kondigde begin april wel aan zijn Europese tour op 16 april af te sluiten met een afterparty in de Amsterdamse Club Air. 

Hij was wel in de VIP-area te vinden – er is op de Instagram-stories van AIR een filmpje te zien waarop Drake naast de club een auto uit stapt en kickboxkoning Rico Verhoeven wist een foto met hem te maken – maar de rapper was voor het publiek in ieder geval niet te aanschouwen en gaf ook geen optreden. Op Instagram en Facebook regent het ziedende reacties van gedupeerde bezoekers. 'Oplichters, jullie geven iedereen hun geld maar terug.' De kaarten begonnen bij 77,- euro. Er werd aangekondigd dat Ronnie Flex ook aanwezig zou zijn op de afterparty, maar ook hij lijkt verstek te hebben laten gaan. 

Bij het aankondigen van het evenement vertelde een woordvoerder van mede-organisator FAM Events & Entertainment nog stellig aan AT5: 'Ik kan verzekeren dat hij écht naar Air komt.' Drake heeft al langer een pijnlijke geschiedenis met Nederland: toen hij met zijn vorige tour naar Nederland kwam, verplaatste hij last-minute ook al een aantal shows. 

UPDATE: De organisatie laat weten dat Drake 'gewoon geen zin had' om op te treden. 'Voor ons is het vooralsnog onduidelijk waarom de rapper de microfoon niet heeft gepakt, en waarom hij is weggegaan. Wij zijn maandenlang met de voorbereidingen van deze avonden bezig geweest en we balen er zelf ook heel erg van dat hij zijn beloftes niet is nagekomen. Verder komen we vandaag met een bericht naar buiten voor iedereen die zich gedupeerd voelt, om een passende oplossing te vinden.'

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12