ESNS19: PLOEGENDIENST KOMT NOORDERSLAG VERBOUWEN

DAAR WAAR SMIB-HIPSTERS EN BOERENROCK ELKAAR ONTMOETEN MET EEN BLOEDNEUS

‘WE GAAN NOORDERSLAG HELEMAAL VERBOUWEN!!!!!’ AANVANKELIJK IS HIJ NOG EEN BEETJE MOE MAAR GELUKKIG HEEFT RAY FUEGO ER KANKERVEEL ZIN IN. ‘DE ZAAL MOET HELEMAAL WEGGEVAAGD WORDEN!!!’ HIJ IS OOK KANKERBOOS. OP DIE KANKER TOERISTEN DIE AMSTERDAM VERVUILEN EN GODVERDOMME NIET KUNNEN FIETSEN, BIJVOORBEELD. EN OP DE WOUTEN. EN OP SCHIPHOL. ZIJN MATEN VAN PLOEGENDIENST ZIJN NIET ANDERS. HET ZIJN VETERANEN VAN PROFESSIONELE SLOOPBEDRIJVEN VAN WELEER ALS AUX RAUS EN ADOLF BUTLER, EN SCHREEUWLELIJK RAY KEN JE NATUURLIJK VAN HIPHOP-PUNK-COLLECTIEF SMIB. SAMEN MAKEN ZE FUCKING HARDE OI EN HARDCORE PUNK OM NON STOP OP TE MOSHEN. EN DAT GEBEURT OOK!!!! DIT IS WAAR SMIBSTERS EN BOERENROCKERS EINDELIJK SAMENKOMEN, IN ZWETERIGE MOSHPITS.

Jezus, waarom sta je zo te schreeuwen?
HOEZO? WAAROM ZOU JE PRATEN ALS JE OOK KUNT SCHREEUWEN! PLOEGENDIENST HEEFT BEST DYNAMIEK. MAAR DIE MOET JE ZOEKEN IN HET VERSCHIL TUSSEN DRIE OF ZES UITROEPTEKENS!!!!!! DIT IS MUZIEK VOOR BOZE MENSEN, DOOR BOZE MENSEN, MAAR DAN WEL MET PLEZIER GESPEELD.

Leuk dus?
ALS JE GRAAG BIERTJES IN JE NEK GEKLETST KRIJGT: JA!!! ALS JE TANDEN DOOR DE LIP LEUK VINDT: JA!!! ALS JE SLOOPKOGELMOSHPITS LEUK VINDT: JA!!!

Meer Noorderslag? Check hier ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12