3voor12 Rotterdam

R-Vii maakt stappen met de release van zijn nieuwe single 'Soms'

Delftse rapper brengt een ode aan zijn naasten

De golf van rappers die over dingen rappen die 'real' zijn wint weer aan sterkte. Rappers die zich kwetsbaar opstellen en het niet hebben over bitches en money: de 'normale' rapper. Winne en Diggy Dex hadden er succes mee. In een recenter verleden Snelle en Ginger en misschien binnenkort wel R-Vii

Randy Visser, artiestennaam R-Vii, komt van Delftse bodem en stond eerder al op de main stage van Westerpop én Waterpop. Met zijn nieuwe release 'Soms' brengt hij een ode aan zijn naasten. Soms gaat het goed, soms gaat het minder, maar je staat altijd voor elkaar klaar en koestert de momenten samen. 

Waarschijnlijk dat de muziek van Randy jeugdsentimenten oproept, qua flow lijkt het dan ook op de muziek van old school rappers als Extince en Brainpower. 'Soms' is in dat opzicht een 'kleiner' nummer geworden, maar niettemin van kwaliteit en met een grote boodschap.

Voor de toekomst staat er ook nog een album op de planning. Daarbij gaat zorgvuldigheid boven haastige spoed, of zoals R-Vii het zelf zegt: 'kwaliteit boven kwantiteit'. Misschien naast een nieuw album ook de Popronde? De toekomst zal het leren.

R-Vii op Soundcloud
R-Vii op Spotify

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12