3voor12 Gelderland

Stevens Stadscross dwars door concert X Raiders

Zaterdag 21 maart 2020 in De Lindenberg in Nijmegen

Deelnemers aan de tweede Stevens Stadscross maken op zaterdag 21 maart 2020 deel uit van het concert van de X Raiders. De Nijmeegse rockband speelt in De Lindenberg een speciale set voor de cross die dwars door het optreden over het podium loopt.

De heavy metal rock ’n roll band speelt tijdens deze gelegenheid nummers van hun nieuwe album Weltschmerz ’89. Kaarten voor het optreden in de Lindenbergzaal zijn te koop via www.delindenberg.com. Vanzelfsprekend hoeven deelnemers aan de Stevens Stadscross geen ticket te kopen voor de show.

Alexander Vandevelde, directeur van Stichting Zevenheuvelenloop: “Met de Stevens Stadscross willen we deelnemers de mooiste plekken van de Nijmeegse binnenstad laten zien en ook laten kennismaken met de Nijmeegse cultuur. De passage door het concert van de Nijmeegse band X Raiders in De Lindenberg past dus uitstekend bij de cross en wordt een unieke belevenis voor alle deelnemers.”

Naast de passage door het theater, gaat de cross net als vorig jaar door de Stevenskerk en het Museum voor natuur en cultuurhistorie De Bastei. Er zijn ook enkele nieuwe, bijzondere passages toegevoegd aan het parcours.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12