3voor12 Groningen

Profiel: Mark Roggebrood

Opkomende rapsensatie tijdens jubileum 3voor12 groningen

‘Een rappende bijziende rat in een mensenlichaam’ en 'een vloeipapiertje met een bril die een rapcarrière nastreeft’: slechts een paar voorbeelden van hoe Mark Roggebrood zichzelf omschrijft. De excentrieke Groningse rapper neemt zichzelf niet al te serieus en dat is waarschijnlijk een van de redenen dat zijn muziek in korte tijd aardig succesvol is geworden.

Het alter ego van Mark Kamps maakt al sinds 2015 muziek, maar afgelopen jaar is zijn carrière in een ware stroomversnelling terecht gekomen. Roggebrood bracht zijn debuut EP 'Phoenix' uit en won What’s Happening, een wedstrijd georganiseerd door Kunstbende, waardoor hij na slechts drie (!) optredens op Lowlands mocht spelen.

“Zulke grote stappen, mijn Fitbit houdt ze niet bij”, aldus Young Brood zelf. Iets wat zijn inmiddels flinke schare fans bevestigt. Niet voor niets dus, dat hij 28 september het podium zal betreden tijdens het 15-jarige jubileum van 3voor12 groningen. Wat je kunt verwachten van een optreden van Mark? Veel interactie met het publiek, aanstekelijke autotune, confetti, moshpits én roggebrood. Uiteraard.

Kaarten voor het 15-jarige jubileum van 3voor12 groningen zijn te verkrijgen via Vera. Andere artiesten deze avond zijn: CYNN, Avery Plains, Cashmyra en The Desmonds.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12