3voor12 Noord-Holland

Uit Je Bak op Uit Je Bak Festival

12e editie 29 juli

Nu al 12 jaar organiseert cultureel podium De Bakkerij met succes het Uit Je Bak Festival, en ook dit jaar kun je weer uit je bak in het Willem de Rijkerpark in Castricum. Bezoekers van alle leeftijden zijn welkom om te komen genieten van muziek, kunst, dans en theater.

Het Uit Je Bak Festival staat bekend om de gevarieerde programmering en dit jaar stelt het kleine, door vrijwilligers georganiseerde festival opnieuw niet teleur. Een groot aantal genres wordt vertegenwoordigt (van garagepunk naar alternatieve rock naar reggae) en het festival biedt traditiegetrouw een podium aan lokaal talent. Daarnaast zijn er onder andere exposities, theateracts, cabaret, straatoptredens, kinderactiviteiten en een silent disco. Het belooft dus weer een fijn zomers dagje uit te worden naar dit festival met chille sfeer, mooie aankleding en toffe acts. Met dit jaar onder andere Reino, Starfish, Annemoi en Moves.

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en ook dit jaar ongetwijfeld weer een feestje voor jong en oud! Zondag 29 juli vanaf 12:30 gaat het programma van start. Wil je meer weten? Klik dan hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12