3voor12 Rotterdam

Maak muziek op kunst in Museum Boijmans van Beuningen tijdens workshopdag op zaterdag 15 september

Met Yung Nelg. Een samenwerking van Art Rocks met Popsport

Er zijn nog een paar plekken vrij voor artiesten die op zaterdag 15 september in Museum Booijmans van Beuningen een workshop willen krijgen van Yung Nnelg

Popsport organiseert 4 workshopdagen songwriting waarbij muzikanten een driedelig programma krijgen: ze starten met een workshop ‘Kunst kijken’ van ervaren museumdocent Peter Thissen, dan vertelt de Art Rocks ambassadeur (Yung Nnelg) hoe hij zelf dat proces doorlopen heeft en tot slot gaan ze zelf aan de slag met hun eigen muzikale interpretatie bij een zelfgekozen kunstwerk onder leiding van Popsport coaches. De Popsport coaches zijn Linda van Leeuwen (Blaudzun) en Okke Punt (De Beste Singer Songwriter van NL).Daarbij richt Popsport zich op muzikanten tussen de 15 jaar en 25 jaar.

Aanmelden kan via: https://popsport.nl/popsport-x-art-rocks-workshopdagen/

Deelname aan de muziekcompetitie is vanaf 15 jaar en zowel voor amateurmusici als voor professionals. Een aanmelding voor de Popsport workshopdagen is niet meteen een aanmelding voor de Art Rocks competitie, deelnemers moeten zich nog aanmelden voor Art Rocks.

Meer over Art Rocks en de kunstwerken waar je uit kunt kiezen vind je hier:

https://artrocks.nl/kunstwerken

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12