steun 3voor12
3voor12 Noord-Holland

Luid de kerst in met een kater op Christmas Crapshoot

The Irrational Library's Christmas Crapshoot

Heb je ook niks met traditionele kerstconcerten? Christmas Crapshoot van The Irrational Library biedt op 24 december het perfecte tegengif. Op het jaarlijkse kerstfeest van Irrational Library zie je de tofste alternatieve live-acts, spoken word en DJ’s.

Rhythm & Blues band The Sleigh Shakers hebben een speciaal kerstrepertoire in petto, bestaande uit eigen nummers en covers. In 2016 brachten zij de kerstsingle Jingle Hell uit. Op Spotify zijn nog meer van hun rockende kerstliedjes te beluisteren.

Een hoge dosis energie, strakke ritmesectie en pakkende melodieën: dat is hoe je rocktrio Operation Hurricane het best kunt samenvatten. De band is ontstaan vanuit liefde voor de rockmuziek en ademt de invloeden van zowel klassieke als moderne rock en grunge. Hun nieuwste single Mary Jane kwam uit in november.

Bij het vijfkoppige GUYY kun je losgaan op disco-hiphop met jaren tachtig invloeden. Met hun catchy hooks, keiharde beats en zinderende synthesizers zet dit gezelschap de zaal op zijn kop. Voor soms lekker fout zijn deinzen de mannen niet terug.

Terug op deze avond is de garage punk band Tender Chunks in Gravy. Zij brengen net als in 2016 het rockgehalte weer op peil met hun vuige punkrock. Eerder dit jaar brachten zij hun eerste, gelijknamige EP uit.

Verder kun je deze avond genieten van kersthits van DJ Crazy X-Mas Crude Sjef en een act van Mr Weird Beard. Kijk hier voor meer informatie.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Noord-Holland