3voor12 Rotterdam

CoronaPOP via online streaming met Jessy Yasmeen, The Legendary Orchestra of Love en meer

Woensdag 18 maart thuis te ontvangen. Georganiseerd met Valo Media

Alle evenementen (waaronder concerten) met meer dan 100 personen worden verboden. Dat blijft in ieder geval geldig tot en met 31 maart. Dat maakt het kabinet vandaag bekend in een persconferentie. (3voor12 houdt hier een liveblog bij met alle gevolgen van corona op de muziek) Dat betekent voor veel mensen in de evenementenbranche plotseling drie weken onvrijwillig vakantie. Daarom wordt CoronaPOP georganiseerd op woensdag 18 maart. Tot nu zijn  Jessy Yasmeen, The Legendary Orchestra of Love en Piece Of Pie - The Ultimate Grunge Experience aangekondigd. Meer acts volgen.  

Jessy Yasmeen is de Grote Prijs van Rotterdam winnares in de categorie singer-songwriter. Op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland released ze haar nieuwe EP. The Legendary Orchestra of Love  is de publieksprijs winnaar van Grote Prijs van Rotterdam in de categorie bands. De band laat zien dat de polonaise ook kan bij alternatieve bands. Piece of the Pie is een Stone Temple Pilots tribute band

Afgelast zijn onder meer de releaseparty van Golden Caves (Toekomst van Prog genoemd door hét Prog magazine en genomineerd voor de Progressive Music Awards in de categorie grootste talent),  Drunken Dolly's St. Patrick's Day Extravaganza dat voor het tweede jaar op rij is uitverkocht in Rotown en het Amplified showcase festival van mbo-opleiding Albeda Muzikant Producer opleidng. Enkele concerten waar minder dan 100 mensen verwacht worden in de regio staan voorlopig nog wel op de planning. Tenzij er anders beslist word.

3voor12 houdt een liveblog bij met alle gevolgen van corona op de muziek

Event CoronaPOP

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12