steun 3voor12
3voor12 Friesland

In Beeld: Magneet #1 - Abdomen + Pauper + Sai Tao

Magneet springt met gestrekte benen in het undergroundloze gat van Leeuwarden

Met frisse moed en een dosis enthousiasme springen Roel Meijer en Peter van Beets (Abdomen, Boyakira) in het gat dat er is in Leeuwarden wat betreft een plek waar je heen kan voor muziek uit categorie 'onderbuik'. Punk, punkrock, garage, noise... dat soort deuntjes en dat alles gepresenteerd in de Popbunker in Leeuwarden (lees hier nog eens het interview met de heren over Magneet).

Voor de eerste editie nodigen ze het Leeuwarder fenomeen Sai Tao uit en Pauper uit Amsterdam. Zelf spelen ze een Abdomen set in de nieuwe formatie met bassist Ate Kamsma (Psychotic Lumberjacks) die Redmer de Boer opvolgt. Voorafgaand dus de chaos, jolijt en punk van Sai Tao en Pauper. Tijdens deze avond krijg je precies wat je er van verwachten kan: met een club kleurrijke gelijkgezinden in een betrekkelijk kleine ruimte in de bunker bier drinken en muziek luisteren waar je intens zin in hebt. Het was precies waar Roel en Peter op hoopten. Houd vooral de Facebookpagina van Magneet in de gaten voor de volgende editie. 

Tussen de vrolijke punkers bewoog fotografe Annerie Huls door de ruimte met haar camera in de aanslag. Ze maakte voor 3VOOR12/Friesland een In Beeld verslag van deze eerste editie Magneet.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland