steun 3voor12
3voor12 Rotterdam

Band Boost wordt Grote Prijs van Dordt en breidt uit met DJ / producer categorie

Wie wordt de opvolger van The Great Hurricane Escape

De Band Boost wordt Grote Prijs van Dordt. De competitie voor ambitieuze muzikanten breidt uit met een DJ / producer categorie. Dit jaar heeft The Great Hurricane Escape gewonnen. Lees hier ons interview met de winnaar. De komende jaren wordt de competitie nog verder uitgebouwd naar meerdere disciplines, zoals hiphop en singer-songwriters.

Artiesten die woonachtig/gevestigd zijn binnen een straal van 30 km vanaf het Energiehuis in Dordrecht wonen kunnen mee doen.

De inschrijving voor de Grote Prijs van Dordt is vanaf donderdag 21 juni geopend voor zowel bands als DJ/producers. Kijk voor meer informatie op www.popcentrale.nl/groteprijsvandordt. Vanaf dit jaar komt er naast de bestaande bandcompetitie een aparte competitie voor DJ’s/producers.

Vorig jaar waren de categorieën loud, pop/rock, rock en pop. De voorrondes waren in de Popcentrale en de finale in de Power Stage van de Bibelot. De jury kiest een winnaar uit vijf acts uit iedere voorronde die direct doorgaat naar de finale. Het publiek kiest een favoriet die door gaat naar de halve finale. 

Finalisten hebben bijna allemaal iets kunnen winnen. Van een plek op festivals als Wantijpop en Big Rivers. Tot Merztival en Noordparkfestival. En optredens in Bibelot en Popcentrale. Zie hier de prijzen van de Band Boost 2018

In het verleden hebben Death Letters, Golden Caves en MacSwordfish onder meer gewonnen. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam