3voor12 Utrecht

De Microclub komt met varende editie

Dansend op boot een rondje door de gracht maken

Iets meer dan een jaar geleden vond de eerste editie van De Microclub plaats en nu is de tijd rijp om iets totaal anders te proberen. Op zaterdag 10 augustus kan er weer gedanst worden op een goede portie house, maar speciaal voor de zomer gaat het feest te water met een speciale editie: De Microboot.

De opstapplaats voor de avond, Keulsekade 400 (tegenover Soia bij de Douwe Egberts-fabriek), is vanaf half 8 open voor verzamelen. Om 8 uur vertrekt de boot, waarna aansluiten niet meer mogelijk is. Van middernacht tot half 1 is er voor de enthousiastelingen nog een korte afterparty op de kade. De boot die over de gracht gaat dobberen heeft plek voor maar liefst tweehonderd mensen. Het is goed om te weten dat het feest 23+ is en er geen deurverkoop plaatsvindt.

De Microclub is een initiatief van dertiger Melvin Bruhn die vond dat er meer gelegenheden in Utrecht moesten komen voor uitgaan op de vroege avond. In plaatsen zoals Londen, New York en Berlijn is het concept van microclubbing al meerdere jaren een opkomende trend.

Early birds: uitverkocht
Regular: €16,95
Late: €19,45

Meer informatie is te vinden op de website.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12