3voor12 Noord-Holland

Dompel je onder in upcoming muziek bij Frisse Duyck

Donderdag 22 november in Poppodium Duycker

Dompel je onder in nieuwe, upcoming muziek op donderdag 22 november. Frisse Duyck presenteert je maandelijks verrassende, nieuwe acts van Nederlandse bodem. De avond biedt onder andere een podium aan popduo Clean Pete. Het duo blinkt uit in vindingrijke, Nederlandstalige teksten en mooie melodieën en harmonieën, maar de vrouwen kunnen ook zeker een potje rocken. 

Ook beklimt de alternatieve rockband Waltris het podium. Als belangrijkste invloeden noemen zij Radiohead en Jeff Buckley. Begonnen als experiment om eigen nummers op te nemen en inmiddels een op elkaar ingespeelde band met originele, introspectieve teksten. Je kent de band misschien van de Popprijs van Amstelland, die ze afgelopen lente won.

Met indiefolk artiest Tolls komt de avond weer in iets rustiger vaarwater. Deze singersongwriter zit naar eigen zeggen graag op een eiland. Letterlijk of niet: feit is dat hij is geboren op een woonboot in Amsterdam en de golving van het water sindsdien een inspiratiebron voor hem is in zijn muziek.


Frisse Duyck duikelt maandelijks nieuwe artiesten op. Kijk hier voor meer informatie.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12