steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Tiende jubileumeditie Festival De Oversteek 2018

Zondagmiddag 2 en 9 september aan de Waal in Nijmegen-Noord

Zondagmiddag 2 en 9 september is de tiende editie van Festival De Oversteek op zo'n dertig locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Er zijn acts en voorstellingen te zien in alle disciplines: muziek, theater, dans, literatuur, beeldende kunst en meer. Een feestelijk jubelboek zet de tiende festivaleditie luister bij.
 
Festival De Oversteek 2018 presenteert enkele hoogtepunten uit het rijke festivalverleden, waaronder singer-songwriters Alex Roeka en LAVALURocco Ostermann (voorman Donnerwetter), draagt voor uit eigen werk, evenals Tjitske Jansen en Nyk de VriesLoes Wijnhoven (Clean Pete) en Lea Kliphuis brengen evergreens uit country en roots opnieuw tot leven. Ook is veel aanstormend talent te zien, waaronder ARIAH LESTER, die onlangs nog werd bekroond met een Operadagen Award.
 
Festival De Oversteek 2018 is op een dertigtal locaties: Waalstrandjes, boomgaarden, tuinen, landgoederen, natuurakkers, ooibosjes, dijkhuisjes, forten en ateliers. Nieuwe locaties zijn ecodorp StadsNomaden, het Kasje van Doornik en de Dukdalven aan de Waal.
 
Festival De Oversteek viert zijn tienjarig bestaan met een jubelboek. Hierin komt tien jaar festivalgeschiedenis en gebiedsontwikkeling van Nijmegen-Noord uitgebreid aan bod. In het boek staan interviews met betrokkenen, artiesten, bezoekers en medewerkers, inclusief fraaie fotoportretten. Ook is er een rijke collage opgenomen met foto's van voorbije optredens en festivallocaties. Het jubelboek verschijnt in exclusieve oplage en is voor € 10,- te koop tijdens het festival en via festivaldeoversteek.nl.
 
Op festivaldeoversteek.nl zijn online kaarten te koop voor Festival De Oversteek: zowel dagkaarten (€ 15,-) als een passe-partout (€ 25,-). Ook het jubelboek over tien jaar Festival De Oversteek is hier in een exclusieve oplage verkrijgbaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland