Niet Te Missen Podcast Week 18

LCD Soundsystem, een indie supergroep en de terugkeer van Haim, Spinvis, Maya Jane Coles en Nothing But Thieves

Call The Police! Er zijn twee nieuwe singles van LCD Soundsystem! De eerste heet dus Call The Police en draaide Roosmarijn al om 22:00 uur. Maar single nummer twee, 'American Dream', bewaarde ze voor het Niet Te Missen Uur.

Als wij je ook nog zouden zeggen dat er nieuwe muziek van Franz Ferdinand, Travis, Grandaddy, Band of Horses én Midlake te horen was in het Niet Te Missen Uur, dan ren je al helemaal direct naar je podcastboer toch? Begin maar vast te joggen, want het is wel een beetje waar: leden van al deze bands vormen samen de supergroep BNQT. En dat klinkt precies als de tijdloze gitaarindie die je van hen zou verwachten.

Moeten we er dan echt nog aan toevoegen dat je ook nieuw werk van Haim, Spinvis, Noththing But Thieves en Maya Jane Coles in zit? Oh, en de 'Fatima Yamaha -  What’s A Girl To Do van 2017'? 

In het Niet-Te-Missen uur praat Roosmarijn je elke donderdag in 3voor12 Radio op 3FM helemaal bij over de nieuwste muziek. Je kunt het hier achteraf terugluisteren, maar nog makkelijker is je even abonneren op de podcast.

Abonneer je hier op de Niet Te Missen-podcast via iTunes of hier via de RSS-feed.

Tracklist
1. Haim - Want You Back
2. Tove Styrke - Say My Name
3. Foster The People - SHC
4. Sjaak ft. Faberyayo - Op Het Plein
5. Nothing But Thieves - Amsterdam
6. Maya Jane Coles - Round In Circles
7. Ella - There Is
8. Whetnan ft. Charli XCX - Love Gang
9. BNQT - Mind Of A Man
10. Central - Pillow Peace
11. Spinvis - Tienduizend Zwaluwen
12. LCD Soundsystem - American Dream

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12