3voor12 Den Haag

Parkpop 2019: Kovacs knalt op main stage

Eindhovense band zingt O, O, Den Haag

“Nou, ik kom gewoon uit Eindhoven hoor” begint Kovacs nadat ze aangekondigd wordt als Limburger. Zonder verder nog woorden te verspillen wordt het eerste nummer ingezet en knalt ze het publiek weg met haar Amy Winehouse-achtige stem. Sharon staat bekend om haar rauwe stem en duistere muziek. Toch, als je haar op het podium ziet staan, straalt het plezier er vanaf. Door haar krachtige uitstraling en emoties zet ze zonder veel poespas een ijzersterk optreden neer.

Het optreden is vrij ingetogen, met alleen Kovacs zelf als bewegend middelpunt. Tot ‘Diggin’ wordt ingezet. De energie op het podium verdriedubbelt en het publiek gaat meteen mee. Hoofden beginnen te knikken en schouders te bewegen. Als aan het einde van de show eerste single ‘My Love’ gespeeld wordt, zien we zelfs hier en daar iemand meezingen. Het optreden eindigt met Kovac’s lievelingsliedje: ‘Mama & Papa’.

Het moment:

Technische problemen ongemakkelijk? Ja, eventjes. Het valt helemaal stil en frontvrouw Sharon Kovacs maakt wat grapjes over het publiek dat morgen weer aan het werk moet “ik lekker niet, haha”. Maar dan zet ze opeens het het onofficiële Haagse volkslied in. Binnen no time staat het hele publiek ‘O o, Den Haag’ mee te brullen. Als dit niet het moment van dit optreden was, weten wij het ook niet meer.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12