LL23: Elmer maakt haar Lowlands-debuut zonder condoom

Amsterdamse rapper zet de X-Ray op z’n kop in haar onderbroek

Door persoonlijke omstandigheden kon Alewya vandaag niet in de X-Ray optreden, maar gelukkig was Elmer bereid om dat plekje last minute in te vullen. Uiteraard met die afgrijselijke dikke plaksnor en driedelig wollen pak (je zal het jezelf maar aandoen in deze hitte, gelukkig eindigt ze in tanktop en onderbroek), maar ook met een waslijn met witte slips en… een scratchende hond achter de draaitafel. Dat beest was ze eerst kwijt, vertelt ze voordat ze ‘DRUK’ inzet, maar gelukkig was Skipper op tijd terug om zijn werk te doen. Nee, Elmer is verre van een typische festivalact. Juist die intense toneelschoolenergie maakt de queer rapper zo leuk, en weet de X-Ray vol te trekken. Best knap voor iemand die haar eerste EP nog moet uitbrengen. 

De afgeladen tent eet uit Elmers handen. Haar laconieke maar herkenbare bars over het millenialleven slaan goed aan bij het publiek en die dreunende elektronische beats zorgen in de hele X-Ray voor bewegende bezwete lijven. ‘Fantastisch’ en ‘Suzan & Freek’ krijgen iedereen aan het dansen, maar de tent staat pas écht op stelten als Elmer ‘Je Vader’ speelt. Samen met een stel stuiterende soortgenoten in witte hemdjes en matching onderbroeken laat ze met een track over onveilige seks met vaders de hele X-Ray beven.

HET MOMENT:

Kijk, het is natuurlijk super vet dat een bomvolle X-Ray keihard schreeuwt dat ze je vader willen neuken zonder condoom, maar wat is er sicker dan een grijze hond die lekker aan het scratchen is? Vrij weinig. Skipper is misschien wel de hardste dj die dit weekend poot gezet heeft in Biddinghuizen.

Volg Lowlands het hele weekend via onze livestream en kijk op zaterdag- en zondagavond alle hoogtepunten in de Lowlands-uitzendingen op NPO 3

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12