steun 3voor12

Vanavond in 3voor12 Radio

Amber Arcades over haar nieuwe album plus de allerbeste feestjes van Koningsdag

Dreampopband Amber Arcades is terug! En hoe. De band rondom Annelotte de Graaf scoorde al een 3FM Megahit met het nummer 'Fading Lines' van het gelijknamige album, en ging vervolgens de wereld over, inclusief een show op Glastonbury. Dat is heel wat om te evenaren, dus pakt Amber Arcades het voor dit album groots aan. Vanavond vertelt Annelotte in 3voor12 Radio over de korte film die ze maakte bij haar nieuwe muziek, en hoe het was om de plaat op te nemen in de wereldberoemde Spacebomb studio.

Ook in de uitzending: 3voor12 heeft het hele internet afgespeurd naar de allerleukste feestjes op Koningsnacht en -dag, zodat je het zelf niet hoeft te doen! Vanavond geeft Jorien je een hele lijst aan polonaise-vrije partytips voor de verjaardag van de koning.

Trouwens, heb jij al gestemd op de top 200 van 20 jaar 3voor12? Op 1, 2 en 3 mei zendt 3voor12 Radio de állerbeste muziek uit van de afgelopen 20 jaar. Stemmen kan hier! En als je nog niet weet waarop, hoor je vanavond in de show het stemadvies van Bokoesam.

Luister mee met 3voor12 Radio, vanavond van 21 tot 00 uur, op NPO 3FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk