Five Finger Death Punch met ruzie van het podium af

Show stopt abrupt binnen het uur

Vanavond stond de melodieuze metalband Five Finger Death Punch in poppodium 013, maar dat was van korte duur. De show stopte namelijk binnen het uur al. De opkomst was ook niet soepel: Zanger Ivan Moody kwam tien minuten te laat het podium op en dook daarna meteen het publiek in. De band was met elkaar aan het sollen en speelde uit de maat.

Volgens Ruud Lemmen, programmeur bij 013, vertelde in 3voor12 Radio dat Five Finger Death Punch riep dat dit hun laatste show zou zijn. 'Maar dat roepen ze wel vaker,' zegt Lemmen er meteen achteraan. Backstage merkten ze voor de show geen spanningen. 'Eerder op de avond was de sfeer gewoon goed. Onze crew werkte gemoedelijk samen met die van Five Finger Death Punch. Het leek me een teken dat het goed zou zitten vanavond.' 

Morgen gaat 013 met het management van Five Finger Death Punch in gesprek over dit voorval. Ze zagen het niet aankomen en vinden dit niet oké voor de 3000 fans die naar Tilburg zijn gekomen voor deze show. In de video in dit artikel zie je hoe de band het podium afloopt.

De groep stond een week geleden nog op Pinkpop, waar het koek en ei leek te zijn. Die show kun je hier terugkijken en de recensie van dat optreden vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12