3voor12 Noord-Holland

Popronde 2018 sluit af met knaller

Eindfeest Popronde 2018

Het Popronde seizoen van 2018 sluit dit jaar weer knallend af met het eindfeest; dit jaar voor het eerst in de Melkweg. Na tien weken toeren, geven 26 acts uit de poprondes van het afgelopen jaar een laatste optreden. Dat betekent een bonte verzameling aan genres verspreid over vier podia. Om 19.00 uur mag het feest beginnen.

Aftrappers
Eén van de openers van de avond is de energieke rockband TAPE TOY op podium MAX. Pop, harde gitaren en af en toe synthesizers zorgen voor een pakkende combinatie. Kita Menari trapt af op het OZ-podium. Zijn indie-pop is te omschrijven als energiek met jaren tachtig invloeden.

Indie-pop band Donna Blue op het Upstairs podium haalt de inspiratie weer uit de yé yé muziek uit de jaren zestig, David Lynch films en ouderwetse Hollywood romantiek. Meer zwoele muziek is te horen bij John-Lewis Cabot op het Cinema podium, wiens nummers een samensmelting zijn van folk, blues, funk en jazz.

Dat zijn alleen nog maar de openers, de rest van de avond heeft ook: A Mili, Anemone, Janna Lagerström, Jay-Way, Karel, Logosamphia, Nona, Rey Tranquilo, Thaïti, Van Common, HoppaH!, LOVE COUPLE, The Tambles, Boskat, Yip Roc, Abdomen, Sheila & the Kit, BAPTIST, Meis, Yvi, Launchable Socks en Orphax.

Om middernacht gaat de Paul Smits Award, vernoemd naar de in 2017 overleden voorzitter van Stichting Popwaarts, naar de favoriete podiumartiest. 
Kijk hier voor meer informatie en het blokkenschema.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12