steun 3voor12
3voor12 Rotterdam

Netwerken bij Club 3voor12 Rotterdam

Aanstaande zaterdag tussen 20:00 - 21:00 uur in Eurotrash United

Al een tijdje speelt de gedachte dat er een plek mist waar je kan samen komen met liefhebbers van muziek om elkaar beter te leren kennen. Na een overdonderende reactie op de vraag of hier behoefte aan was, willen we het nu nog beter doen.We willen graag vertellen waar we met 3voor12 Rotterdam mee bezig zijn. Laat weten of je zaterdag bij Netwerkborrel 2.0 bent. Mail daarvoor naar info@3voor12rotterdam.nl.

Zoals 3voor12 Rotterdam hoofdredacteur Thomas het zegt: 'Ik mis soms wel een plek om samen te komen met mensen die bezig zijn met muziek in Rotterdam en regio. Er gebeurd veel, tegelijk. Het lijkt me fijn om mensen beter te leren kennen. Zeker op een moment dat er voor geschikt is. Misschien zoek je nog een muzikant voor je band, misschien wil je weten wie waar achter zit. Misschien wil je weten wie er achter 3voor12 Rotterdam zitten.'

Kom zaterdag 24 maart tussen 20:00 - 21:00 uur naar Eurotrash United voor de Netwerkborrel bij de tweede Club 3voor12 Rotterdam! Daarna begint de Club avond en kan je ons natuurlijk ook proberen te spreken, maar we willen ook genieten van de muziek!

Vanaf 21:00 uur spelen Mutations, Jibber Jabber & The Jams(EP release) en Kid Harlequin!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam