3voor12 Friesland

In Beeld: The Kik in Het Bolwerk

De droge en snelle humor van The Kik zorgen voor een constante lach op je gezicht

Ach, wat een heerlijkheid. Daar zijn ze weer: de olijke mannen van The Kik. Met het nieuwe album Jin keurig verpakt in de merchandise kist, rijden ze voor een avond vertier en plezier naar Het Bolwerk in Sneek. De Rotterdammers zijn hun laatste productie een andere weg ingeslagen. De jaren zestig/zeventig sound van hun eerdere albums heeft plaatsgemaakt voor jaren tachtig synthesizers en chorus-gitaarpedalen. Met vier eigen albums, shows in Ahoy en als ex-huisband van De Wereld Draait Door hoort The Kik onderhand toch echt wel bij de grotere namen van de Nederlandse muziekindustrie.

Humor voert de boventoon. Snelle grapjes tussen de nummers door laten het voelen alsof je tegelijkertijd naar een cabaretshow aan het kijken bent. Steengoede cabaret. De droge en snelle humor van The Kik zorgt de hele avond voor een constante lach op je gezicht. 

Fotograaf Jessica Tuinstra lacht vrolijk mee vanachter haar camera en pinkt af en toe een klein traantje weg als het licht weer eens niet doet wat zij wil. Desalniettemin... Bekijk in alle rust de foto's van The Kik in Het Bolwerk. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12