steun 3voor12
3voor12 Utrecht

A Day in the Forest presenteert line-up zomereditie

Onder andere Aestrid, Cast Glass, Ciao Lucifer, Meis, Marnix Dorrestein & Norah Fischer komen naar Landgoed De Paltz

We keken er al even naar uit en gisteren was het zover: één van onze favoriete DIY-festivals A Day in the Forest heeft de line-up van de zomereditie gepresenteerd. Op zondag 1 juli 2018 kun je tussen 13.00 en 22.00 uur op het schilderachtige Landgoed De Paltz luisteren en kijken naar Boy Gol & Aestrid, Cast Glass, Ciao Lucifer, Hoost de Jaas, Joram van Loggem, Man || Co, Meis, Nora Fischer & Marnix Dorrestein, Rubah Di Selatan, Rikkert van Huisstede, Sean Gascoigne, Stan Vreeken en Trash Panda Collective.

Zoals gebruikelijk staan de grondleggers van het festival Willem Wits (Ciao Lucifer), Marnix Dorrestein (Ciao Lucifer en als duo met Nora Fischer), Bo Menning (Aestrid) en Jurriaan Sielcken (Aestrid) met hun eigen bands op het programma en bestaat de line-up verder uit acts uit hun netwerk. Alle acts hebben een relatie met de organisatoren en de muziekscene uit Soest en Baarn.

Veel acts proberen nieuw werk uit of spelen in een bijzondere samenstelling. Zo spelen twee leden van Aestrid samen met de singer-songwriter Boy Gol en presenteert Ciao Lucifer nieuw materiaal dat het duo de afgelopen periode heeft geschreven. Marc Alberto is er deze keer met Cast Glass, zijn samenwerking met de Duitser Marco Mlynek. Het tweetal mixt minimal, neo-klassiek, electronica, jazz, hip-hop and improv tot een heel eigen geluid. Meis is de band van Aysha de Groot en maakt minimalistische knip-en-plakpop. Single ‘Waarom’ is in het voorjaar verschenen en het trio is geselecteerd voor de Popronde. Heel bijzonder is ook het Indonesische Rubah Di Selatan. Rikkert van Huisstede ken je misschien uit de band van Herman van Veen, maar op ADITF komt hij met zijn solowerk. Nora Fischer en Marnix Dorrestein treden op met hun veelgeroemde samenwerking Hush. En ook tussen de andere acts is van alles te ontdekken.

A Day in the Forest vraagt geen entreeprijs, maar je betaalt wat je wil/kan missen, Pay What You Can dus. Meer informatie en praktische zaken over het festival vind je in het Facebook-event.

Bekijk ook ons verslag van de zomereditie van vorig jaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht