steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Bootleg Betty zoekt nieuwe rockster

Gitariste Imke Loeffen vertrekt

De Nijmeegse rootsband Bootleg Betty is op zoek naar een nieuw bandlid na het vertrek van huidige gitariste Imke Loeffen. Het vijftal was eerder al te zien op o.a. Zwarte Cross, Valkhof Festival, Paaspop en gaat na Duitsland en België dit jaar ook de grens over naar Noorwegen. De band zoekt een nieuwe gitarist of toetsenist om het aankomende album te voltooien en volop mee verder te touren.

Bassist Daphne Verlinden: "Na jaren muzikale bloed, zweet en tranen gaat Imke de Bootleg Betty-Barn verlaten. Ze gaat haar eigen weg bewandelen in de muziek. We zijn nog steeds goede vriendinnen en gaan haar natuurlijk ontzettend missen, maar hebben ook veel zin om ons album af te maken en lekker veel te gaan spelen. Daarom zoeken we een nieuwe Betty. De eisen? Muzikaal gezien moet het natuurlijk klikken en verder vinden we gezelligheid belangrijk, repeteren we iedere woensdag en moet je natuurlijk zin en tijd hebben. Eén voorwaarde: het moet wel een meisje zijn. Sorry jongens!"

Reageren?
Bootleg Betty staat bekend om haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden zorgt voor het herkenbare geluid van de band, die met haar energieke liveshows al meer dan 100 festivals en zalen in binnen- en buitenland aandeed. Daphne: "Dit jaar zijn we wederom te gast op de Zwarte Cross en wagen we de stap naar Noorwegen. De koek is nog lang niet op! Dus we zijn erg benieuwd naar de reacties. Tips en reacties kunnen naar info@bootlegbetty.nl of stuur ons even een berichtje via social media."

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland