3voor12 Leiden

Een nieuwe rooie aan het hoofd

Maaike van der Voort vanaf vandaag hoofdredacteur

Vandaag draag ik, Nike Liscaljet (op de foto rechts), officieel het stokje van hoofdredacteur van 3voor12 Leiden over aan redacteur en muzikant Maaike van der Voort (op de foto links)!

In 2016 begon ik met de oprichting van dit platform. Juni 2017 gingen we online. De oprichting en lancering van dit voor Leiden nieuwe initiatief was heel gaaf om te doen en ik heb daardoor ontzettend veel inspirerende mensen mogen ontmoeten. En ik zal jullie blijven ontmoeten, want ik blijf actief als fotograaf.

Met de redactie heb ik een reeks zeer succesvolle en toffe evenementen neer weten te zetten in de afgelopen jaren, samen met o.a. de Nacht van Kunst en Kennis, het RMO en natuurlijk de Nobel voor onze Clubavonden. En uiteraard deze mooie rijkgevulde website! Ik ben trots op wat we bereikt hebben en hoop dat we snel weer “het veld” in kunnen om te doen waar we goed in zijn: Leidse shows recenseren en artiesten een platform en podium bieden.

Het waren vier spannende, leerzame en hele mooie jaren met een geweldig resultaat: 3voor12 Leiden en Muziekstad Leiden op de kaart zetten! De stevige basis is gelegd. Het is nu aan Maaike om dit werk voort te zetten en verder uit te breiden. Met de volledige steun van de redactie en niet in de minste plaats die van mij persoonlijk, draag ik met veel plezier en vertrouwen vandaag officieel het stokje over aan deze “andere rooie”.

Bedankt iedereen!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12