3voor12 Noord-Holland

Nieuwe editie Club3voor12NH

7 februari in Patronaat met Malu, Love Couple & Queen's Pleasure

Yes! Het is tijd voor weer een feestje met leuke, nieuwe en veelbelovende bands van Noord-Hollandse bodem. Na super toffe events het afgelopen jaar pakken we de draad weer op met een nieuwe serie Club3voor12NH-avonden. We trappen af in Patronaat café met een fijne verzameling bands die je absoluut niet wil missen.

MALU
Misschien dat je de band kent als Marie-Louise. Het was tijd voor nieuwe dingen, zoals een nieuwe naam. En Malu it is. Deze band uit Beverwijk e.o. streelt je gedachten met verhalen over dagelijkse obstakels, uitzonderlijke liefdes en vreemde fantasieën. De muzikanten gaan met hun dragende drumpatronen, eighties synths, levendige baslijnen, zwevende gitaren en zwoele vocalen voor een smeuïg geluid, waar jij sowieso blij van gaat worden. 

LOVE COUPLE
Love Couple bewees zich afgelopen najaar tijdens Popronde keer op keer met spannende en energieke shows. De vierkoppige band met een oefenruimtelijk thuis in Haarlem kenmerkt zich door de sterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Een eigenzinnige zangeres, een zingende drummer, diepe bassound en grungy gitaarwerk zorgen ervoor dat de band continue aan je lippen blijft hangen. Love Couple wil je meemaken!

Queen's Pleasure
We zagen deze vier jonge muzikanten met veel plezier shinen tijdens de finale van de Amsterdamse Popprijs. Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische garagerockband uit Amsterdam en sluit de avond af met een knallende set. De band klink als een mix tussen de Dandy Warhols, Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Met de energie van deze band kan het niet anders dan dat je los gaat deze avond. 


Entree = gratis

Zie je daar!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12