Studenten krijgen 50% korting op Spotify Premium

Na de VS, UK en Duitsland ook Nederland en België aan de beurt

Spotify gaat proberen Nederlandse en Belgische studenten binnen te hengelen. De streamingdienst heeft een speciaal abonnement voor deze doelgroep gelanceerd. Een gewone upgrade kost tien euro per maand, met dit abonnement ben je vijf euro per maand kwijt. Het Premium-abonnement is hetzelfde als de gewone Premium, dus met betere geluidskwaliteit, advertientieloos en met de mogelijkheid om nummers offline te luisteren.

Om te controleren of je student bent moet je zaken als je opleiding, e-mailadres en geboortedatum doorgeven. De persoonsgegevens worden verwerkt door SheerID, een bedrijf dat andere bedrijven helpt met 'special offers'. Deze aanbieding is er daar ook eentje van. Een beperkt aantal studenten kan hier gebruik van maken. Hoeveel is onbekend.

Het abonnement geldt voor een periode van twaalf maanden, maar je kunt deze tot drie keer toe verlengen en als het goed is uiteindelijk vier jaar gebruik hiervan maken, de lengte van een gemiddelde studie, mits de student niet te veel afgeleid is.

In de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland was dit abonnement al beschikbaar, nu zijn daar 33 landen bijgekomen, waaronder Nederland en België.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12