steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Met je saxofoon gratis naar Music Meeting

Bring your SAX!

Op zaterdag 19 mei kan iedereen die zijn saxofoon meeneemt gratis naar International Music Meeting Festival. Het Pinksterfestival organiseert dan de openingsact Bring your SAX. De Amerikaanse saxofonist Derek Brown stoomt de saxofonisten in razend tempo klaar voor een live performance op het festivalterrein.

De openingsact is op zaterdag 19 mei om 14.30 uur op het festivalterrein in Park Brakkenstein. Derek Brown stoomt in een korte workshop (om 13.30 uur) de deelnemers klaar voor deelname. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of niveau. Na de act kunnen deelnemers hun saxofoon veilig achterlaten bij het servicepunt en deze dag alle concerten op het festival bezoeken. Saxofonisten kunnen zich voor deelname aan 'Bring your SAX' opgeven door een mail te sturen naar floor@musicmeeting.nl.

Derek Brown is de uitvinder van de 'BEATBoX SAX'. Hij is een alleskunner; speelt van klassiek tot funk tot jazz. Want hij speelt Bach en Elvis, Herbie Hancock, Justin Bieber en The Police. Zijn filmpjes op youtube zijn inmiddels ruim 7 miljoen keer bekeken.

  • 19, 20 en 21 mei 2018 (Pinksterweekend)
  • Locatie: Park Brakkenstein, Nijmegen
  • Tickets via www.musicmeeting.nl
#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland