steun 3voor12

Lizzo is een levende discobal in dit fantastische optreden bij The Tonight Show

Wordt dit de leukste show van Best Kept Secret?

Het is pas februari, maar wij voorspellen het alvast: 2019 is het jaar van Lizzo. Vorige single 'Boys' was al catchy, en als je van nieuwste nummer 'Juice' niet vrolijk wordt, moet je je toch gaan afvragen of er niet iets mis met je is. Deze zomer staat ze op Best Kept Secret, en dat zou zomaar eens van de leukste shows van het festival kunnen worden.

Haar volgende album Cuz I Love You komt binnenkort uit, dus op dit moment is Lizzo overal: ze zet de studio van Ellen DeGeneres op z'n kop met een dwarsfluitsolo (!), of staat prachtig extravagant op de foto voor het coverinterview van New York Magazine. Maar misschien wel het allerleukst is deze performance bij The Tonight Show, de talkshow van Jimmy Fallon.

Lizzo en haar dance crew, die ze liefkozend 'The Big GRRRLS' noemt, krijgen het doorgaans stijve talkshowpubliek spontaan aan het gillen met 'Juice'. En als je nog niet meteen overtuigd bent: blijf kijken tot het moment dat Lizzo in haar glitterpakje, met behulp van een paar goed gemikte spotlights, in een levende discobal verandert. Die outfit mag meteen in de koffer en mee naar de Beekse Bergen.

Lizzo's album Cuz I Love You komt uit op 19 april.

Deze zomer staat ze op Best Kept Secret, dat plaatsvindt van 31 mei tot en met 2 juni in de Beekse Bergen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk