3voor12 Noord-Holland

Ritmisch rocken bij RADAR

Iedere maand geeft RADAR nieuwe artiesten een podium. De Melkweg speurt de omgeving af op talent en biedt zo de mogelijkheid om veel moois te ontdekken

Zin in een avondje gitaargeweld? Loop dan op zaterdag 17 november binnen bij de Melkweg Upstairs. Om 21.30 uur speelt daar de tweekoppige Fuzz/Rock band FFOOSSS uit Utrecht. Zoals hoort bij dit genre, kun je een flinke dosis energie en distortion verwachten.

Het energielevel blijft hoog met de ritmische indieband Jagd die als tweede het publiek mag platspelen. Misschien ken je ze nog als winnaar van de Amsterdamse Popprijs in 2016. De indierockers staan bekend als intense liveact en de zangpartijen en melodieën zijn pakkend en meeslepend.

Hierna kun je je klaarmaken voor de moshpit bij punkband Ploegendienst. Hardcore punk dient als begeleiding voor harde Nederlandstalige teksten over ongemakken in het leven. Zanger Ray Vuego betrekt het publiek actief bij iedere show.

Bij afsluiter DJ De Rooie Jager kun je genieten van een mix aan genres die het feest door zal zetten tot in de kleine uurtjes.

Klik hier voor meer informatie over dit RADAR-evenement.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12