3voor12 Breda

Little Symphonies brengt nieuwe, persoonlijke single en video ‘If Only’ uit

Ter herdenking van sterfdag moeder van zanger Maxim Ventulé

Vandaag, 15 maart, deelt Little Symphonies een nieuwe single met videoclip: ‘If Only’. Het is een persoonlijk nummer geschreven door zanger Maxim Ventulé, als herdenking aan de sterfdag van zijn moeder. Little Symphonies bracht vorig jaar het album ‘We Used To Be Immortal’ uit, dat ook als belangrijkste thema de ziekte en het overlijden van zijn moeder had. Ventulé over dit nieuwe nummer ‘If Only’: 

''Waar veel liedjes van het album ‘We Used To Be Immortal’ kort voor en na het overlijden van mijn moeder zijn geschreven, ontstond het liedje ‘If Only’ pas tweeënhalf jaar na haar overlijden. Ik wil dit nummer op 15 maart speciaal met iedereen delen om hiermee haar sterfdag te herdenken. 

‘If Only’ gaat voor mij over de vele dagdromen die ik lange tijd heb gehad en nog steeds waan ik mezelf af toe nog heel even terug op het oh zo vertrouwde Nollestrand in Vlissingen. Het is een van de intiemste en meest confronterende liedjes die ik geschreven heb en het voelt soms onwennig om via deze liedjes zulke persoonlijke verhalen en hersenspinsels met jullie te delen, zeker aangezien het in sterk contrast staat met de geslotenheid die ik soms over mij kan dragen. 

Alle mooie, hartverwarmende reacties en alle liefde die ik tot op dit punt heb mogen ontvangen, naar aanleiding van onze plaat en de optredens die we hebben gedaan met Little Symphonies, laten bij mij een immens gevoel van warmte en dankbaarheid achter. 

Maak er alvast een mooie 15 maart van, 

Maxim Ventulé''

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12