3voor12 Eindhoven

Together Pangea en Claw Boys Claw op Misty Fields 2019

Misty Fields maakt eerste namen bekend

Zojuist maakte Misty Fields, dat plaatsvindt op 6, 7 en 8 september, de eerste lading namen bekend. Met Together Pangea en Claw Boys Claw heeft het festival al twee grote namen op het programma staan, dat wordt aangevuld met onder andere Charlie Parr en de Engelse sensatie Sports Team.

De vier mooie namen worden aangevuld met Rizan Said, Sons, Frankie & The Witch Fingers, Gold Star, Slift, Real Derek en Steph Grace. Misty Fields 2019 is de veertiende editie van het festival dat plaatsvindt in De Groote Peel in Asten-Heusden. Op eerdere edities kwamen onder andere METZ, Tijuana Panthers, The Black Box Revelation, Ulrika Spacek en King Khan & The Shrines naar het natuurgebied. Vorig jaar deed 3voor12/Eindhoven een uitgebreid verslag van de Misty Fields zaterdag.

Ook dit jaar biedt het festival, naast de muziek, beeldende kunst, theater en documentaires aan met een uitgebreidt aanbod aan eten en drinken in de sfeervolle, bosrijke festivallocatie. Weekend- en dagkaarten zijn nu online te koop. Kijk voor tickets, de line-up en meer informatie op de Misty Fields website.

Misty Fields 6, 7 en 8 september in Asten-Heusden met o.a. Together Pangea, Claw Boys Claw en Spots Team

Weekendticket: €42,50; vrijdagticket: €20,-; zaterdagticket: €30,- en zondagticket €5,-

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12