steun 3voor12
3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht presenteert The T.S. Eliot Appreciation Society, Aestrid, YĪN YĪN en Spill Gold op Le Mini Who?

Zaterdag 10 januari in NE:EL

Tijdens de komende editie van Le Mini Who? een podium samen met LE:EN. Op zaterdag 10 november spelen daar The T.S. Eliot Appreciation Society, Aestrid, YĪN YĪN en Spill Gold. De optredens vinden plaats in LE:EN (het restaurant) en NE:EL, de zaal achter het restaurant. Een korte introductie van de acts.

The T.S. Eliot Appreciation Society, 15.15 uur @ LE:EN
Dit is de naam waaronder Utrechter Tom Gerritsen en zijn band hun emotioneel geladen indiefolk nummers spelen. Tijdens Le Mini Who? doet Gerritsen samen met zijn toetseniste Lotte van Leengoed een speciale try-out show met onder andere liedjes van het nieuwe album, dat waarschijnlijk in 2019 verschijnt. Luister hier.

Aestrid, 18.00 uur @ NE:EL
Postpunk band die de reikwijdte van de shoegaze opzoekt en overschrijdt. Vlak voordat ze naar Canada vertrekken voor een tour van .. dagen spelen ze deze show in hun thuisstad. Misschien wel de beste en meest intense live band van Utrecht. Luister hier.

YĪN YĪN, 21.15 uur @ NE:EL
Dit duo uit Maastricht speelde nauwelijks zes maanden geleden zijn eerste show en is net geselecteerd voor Noorderslag. Je kunt natuurlijk naar Groningen gaan om ze te bekijken maar zaterdag spelen ze op Le Mini Who? hun liedjes waarin ze niet Westerse muziek, disco, funk en elektronische muziek combineren. Luister hier.

Spill Gold, 22.45 uur @ NE:EL
Het Amsterdamse Spill Gold mixt krautrock, shoegaze, dreampop en psychdelische invloeden die je zowel laten dansen als weg laten zweven. Medio oktober verscheen hun zelfgetitelde extended EP. Luister hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht